Tuesday, June 24, 2014

Salam Ramadhan :)

Assalamualaikum semua...

Wah, dah nak masuk bulan Ramadhan. Alhamdullilah, didoakan semoga panjang umur kita semua untuk menjalankan ibadah puasa tahun ini, insyaALLAH.

Saya dah masukkan sikit demi sedikit stok baru untuk raya. Walaupun tukang jahit dah tak terima order, stok tetap akan dimasukkan dengan harga istimewa supaya anda semua dapat menikmati harga tawaran yang hebat ini. Mungkin boleh dipakai diwaktu2 majlis @ perayaan yang akan dating hehe...

Sila klik Batik RAYA 2014 untuk melihat koleksi terbaru ok.

Salam penuh ikhlas Ramadhan,
by

Saturday, February 22, 2014

Sila beli batik sutera cantik dan murah di blog ini ;)

Assalamualaikum...
 
Kerlasss mak jemah buat tajuk kat blog ropa gitewww! auwww jangan ada yang mengaum kat kita sudah lah huhuhuuu...
 
Amboi! Kemain tau adik kakak semua cantik2 belaka dengan batik crepe tema hitam. Semua bagaikan puteri kayangan termenung di jendela menunggu sang putera kacak. Aduh yang tu pun!

Batik kakak ni ukuran 4 meter insyaAllah... boleh muat, ada adik ni "eh sis, ader orang ngorat kitew lepas pakai batik sis" Aduh sayang! Kan kakak dah kata. So kalau ada sesiapa yang dah beli batik sutera kakak, boleh letak hashtag #batiksuteracantik okeh? Senang sikit!

Terimalah pantun kakak zura @ kak juerah "omak gajah habis pantang, lepas pakai batik kakak terus cantik trang tang tang" pantun dua kewrat ajewww taw!

Byebye! DJ radio sambilan Kak Juerah aka zura... jangan mare sajew jew gurauan semata2 (y)
 
p/s: untuk mengorder kain2 yang cun melecun ini, sila sms/wasap zura terus kerana saya akan balas sepantas kilat & cepat... talian bebas tol 017-984 2138 ;)
 



 

Wednesday, February 12, 2014

Dah tengok ker stok baru???

NAK PAKAI BATIK BARU TAPI HARGA MAHAL??
 
Tak perlu datang ke Pantai Timur untuk dapatkan harga murah. Kami berikan anda harga yang LEBIH murah!
BANDINGKAN HARGA KAMI BARU BELI.
Like page Batik Sutera Cantik untuk dapatkan batik lukis asli...
Harga TERENDAH dipasaran!
Design yang TERKINI!
Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia!
Tawar-menawar dialu-alukan!
 
Yang masih mencari rezeki semoga Allah limpahkan rezeki,
Yang kekal & berjaya dunia akhirat untuk sahabat2 semua, amiin...
Jauhkanlah kami dari ujian dunia yang sangat getir ya Allah..
Semoga permudahkan setiap kesulitan kami.

Saturday, February 8, 2014

Sale now!



Bagi kod kain kepada kami untuk tempahan.
SMS / WhatsApp : 017 - 984 2138 untuk fast reply.
 
P/S : Setiap design adalah Exclusive (1 Design 1 Pasang sahaja).
 
Tempah sekarang sebelum terlambat. First come first serve!
 Share dengan kawan-kawan tawaran hebat ini.

Wednesday, February 5, 2014

jOM TERjah stok baru bulan 2!!!

as salam...
 
zura dah masukkan stok baru yer, sila klik
BATIK SUTERA FEBRUARI 2014...
SEmua cun, banyak lagi nak upload ni.. jom order!

Wednesday, January 22, 2014

Latest stock batik!

Assalamualaikum semua...

Alhamdullilah, zura dah update stok baru. Kepada semua pelanggan sila klik menu sebelah kanan iaitu
BATIK CREPE BARU 2014 ok..
 
Sila bagi kod yang mana anda nak order. Belian borong dialu-alukan. Free poslaju untuk sepasang ke seluruh Malaysia sahaja.


Sekian, terima kasih.

Friday, January 10, 2014

Jom sihat dengan DOUBLE STEMCELL

Assalamualaikum semua...


Hari ni saya nak perkenalkan produk baru yang sedang terhangat dan meletop-letop buat masa sekarang ni iaitu DOUBLE STEMCELL...!



Saya sendiri sedang mencubanya sekarang dan setakat ini boleh gunakan testimony sendiri iaitu hari ni hari ke-2 saya makan DS alhamdullilah, ulser di lidah sudah pun berhenti berdenyut sehingga sakitnya sampai ke dalam telinga. Syukur, alhamdullilah!





Rasanya manis + sedap. Hanya kemam di bawah lidah. Pengambilannya mudah saja iaitu 1 sachet pada waktu pagi sebelum gosok gigi. Dan untuk kesan yang baik lagi boleh ambik 1 sachet lagi sebelum anda nak tidur waktu malam. InsyaAllah, dapat tidur yang lena.




Lebih senang tidak perlu bancuh. Nak kemana2 pun senang bawa.
Harga sekotak asal RM250. Kini terus dapatkan dengan harga ahli RM270 untuk 2 kotak atau RM330 dengan 4 kotak.






 Untuk beli boleh wassup / sms 017-9842138 (zura). Yang best boleh jana income sampingan yang bagus dengan pelan pemasaran yang menarik.

Terima kasih